achtergrond

woensdag 29 september 2010

Toedeloe....waving christmas girl

Hallo allemaal,

Met dit zwaaiende kerstmeisje, groet ik jullie allemaal. Ik ga op vakantie en zal dus even niks plaatsen. Dit kaartje is gemaakt met een stempel van Sugar Nellie. Ingekleurd met distress inkt. Het kerstboompjes papier is van Bo Bunny en de steepjes van My minds eye. De label heb ik geponst.m De tekst op de computer gemaakt. Bloemetjes, lint, een kerstbel maken het compleet. Ik vind hem lief, wat vinden jullie ervan ?

Groetjes en tot over 3 weken.  Jennie

maandag 27 september 2010

Lief wasbeertje

Hallo allemaal,

Dit keer een kaartje met een lief simpel stempeltje van Imaginisce. Ingekleurd met distress. Het papier is ook van dit merk, erg mooi glanzend papier. De cirkels en de bladeren heb ik geponst.Strikje, bloemetjes, takjes geponst met pons van Martha Stewart. Ikroetjes, vind hem lief, ik hoop jullie ook.
Groetjes, Jennie

maandag 20 september 2010

Vlindermeisje

De nieuwe week begonnen met een lief kaartje. Stempelafdrukje heb ik gekregen. Ingekleurd met distress. Vlinderpapier is van Mariposa. Blauwe papier was een restje.  Rand geponst met een post van Martha Stewart, net als de Vlinders.Stukje kant en als laatste stippen gemaakt met Tulip paint. Fijne week allemaal !!

dinsdag 14 september 2010

Even heel iets anders, thee !!

Ik ben een echte theeleut. Bij ons zit een heel leuk theewinkeltje in Kethel. Ik koop daar regelmatig losse thee. Nu heb ik met potjes van Ikea, een oud groen blaadje, een nieuw theeblaadje gemaakt. Ik ben er blij mee en het staat leuk op de kast.

Vintage Christmas

Hallo allemaal,

Buiten het werken met stempels vind ik vintage kaarten maken ook heel erg leuk. Op zoek gaan naar lieve leuke "oude "plaatjes. Dit keer een vintage kerstkaart gemaakt. Papier van Bo Bunny en Making Memories. Rondje en label uigeponst. Oud gemaakt met distress inkt Walnutt. Lint, kerstbelletje, gehaakt bloemetje en speld maken het af. Eigenlijk te lief om te versturen met de kerst, hahahahahaa.
fijne dag en groetjes, jennie

dinsdag 7 september 2010

Dreaming of a candy christmas......


Hallo allemaal,

Geweldig al die kerstspullen om kaarten te maken in de winkel. Vooral veel oude kleuren en die vind ik heel mooi. Dit kaartje met een stempel van Whiff of Joy, ingekleurd met distress. Het papier is van My minds eye, serie I believe. De rand is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Het kerstboompje en de kerststerren met mallen van Marianne's design. Label is geponst, tekst is uit de oude doos. Strikjes, kerstklokje, brads en wat glitters maken het af. Ik ga weer aan de volgende beginnen.





zaterdag 4 september 2010

Magnolia taartjes !!


Goedemorgen,


Ik heb het nog niet zo met al die cakes etc. Toch ben ik er maar ook aan begonnen. Ook Teresa Collins, een van mijn favoriete papierontwerpers, heeft nu papier met cakes. De stempel is van magnolia, ingkleurd met distress. Bloemen, brands, lint en kant maken het af.

donderdag 2 september 2010

Halloween


De pompoenen komen weer in de winkel. Het ruikt buiten naar het najaar. Tijd om weer een halloweenkaart te maken. De stempel van Magnolia en de pompoen ( uit de oude doos ) zijn ingekleurd met distress. Verder heb ik restjes papier gebruikt. Lint, een spin, pailletten ( vleermuizen ) en een spookje maken het compleet. Happy Halloween ( al is het nog ver weg )

Hele fijne dag, groetjes,Jennie