achtergrond

zondag 28 februari 2010

Sweet Christmas with Sugar Nellie





Ik had er gewoon zin, een kerstkaart maken. De geweldige stempel van Sugar Nellie. Afmeting papier is 17.5 x 29.5 cm. Papier van Bo Bunny en Best Creation. Stempel is ingekleurd met Derwent potloden. De slee, het woord Christmas en tag zijn gemaakt met de Cricut cardridge Cheer Christmas. De hulstblaadjes geponst en besjes van tulip paint. Grote bloem geponst.Een strikje, een bloemetje, wat steentjes klaar !!.

maandag 22 februari 2010

My new jeans....




Blauw en groen, altijd een leuke combinatie. Ik heb dit kaartje al vroeg gemaakt. Mijn allerliefste hondje Noa is ziek. Heeft de hele nacht gespuugd en ze vindt zichzelf ook heel ziek dus die moet ik een beetje verwennen vandaag. Het papier is van Daisy Bucket.De lantaarn heb ik ooit op een beurs gekocht. De stippen zijn van Tulip, fabric paint.

zondag 21 februari 2010

It's almost spring........


En dan moet je aan de slag, in de tuin. Ik zit nu een paar weken op dit blog en ik vind het heel erg leuk. Ik weet nog niet hoe alles werkt met die challenges en zo maar dat komt nog wel. Leuk dat ik al volgers heb, ik voel me vereerd. Ik kijk zelf ook veel bij anderen. Toch probeer ik het weer op mijn eigen manier te doen. Dit keer een voorjaarskaart met een stempel van magnolia, ze blijven heerlijk om mee te werken. Met de cricut en cartridge walk in my garden. Papier van sassefras en K & company. Ik heb de kaart iets groter gemaakt zodat ik iets meer ruimte had. 15 cm breed bij 29.5 cm lang. Afgewerkt met brads en lint en kralen.

vrijdag 19 februari 2010

Kopje thee ?




Een superlieve stempel van Suger Nellie. Papier van Imaginisce Lucy Bird. Nodig je vriendin eens uit op een andere manier voor een kopje thee .

woensdag 17 februari 2010

Een kaartje met labels


Het is maar goed dat ik alle stempelspullen van jaren geleden niet heb weggedaan. Ik kocht in Amerika stempels van House Mouse, Penny black etc. Nu komen al die spullen goed van pas met "andere "technieken.

dinsdag 16 februari 2010

Magnolia's Be mine.......


Hele lieve kaartjes hoef je niet alleen met Valentijn te maken. Je kunt ze het hele jaar ook sturen naar vrienden die je dierbaar zijn. Deze lieve Magnolia stempel, papier is van Makingmemories, Love Struck.

zaterdag 13 februari 2010

A Sweet fairytale


Ik dacht, ik doe het eens anders en geef mijn "prinsesje" een mooi echt jurkje aan. Het papier heb ik meegenomen uit Amerika en is van het huismerk van Michaels. Het labeltje is beplakt met vellum. Een grote speld opgevuld met kraaltjes.Lint en roosjes doen de rest.Ik ben er best trots op. Ik doe nog niet zo lang werken op deze manier met stempels.

vrijdag 12 februari 2010

Happy Valentine


Bij valentijn horen hartjes en de kleuren rood en roze. De lieve stempel van magnolia, een glimmende transparante stof voor de ondergrond, Met een hart en rondje van Spellbinders. Stippen met de tulip paint. Lint,bloemen en een kaartje met love. Valentijnskaart kan verzonden worden.

donderdag 11 februari 2010

Vintage baby



Ik kan er echt niet genoeg van krijgen.Het leuke is dat je met spulletjes die al jaren in de kast liggen ineens leuke dingen kan doen.

woensdag 10 februari 2010

So Spring




Deze kaart heb ik gemaakt in "lente" sfeer. Vrolijke voorjaarskleuren.

dinsdag 9 februari 2010

Special moments


Weer eens een kaart uit de oude"doos".Leuk te gebruiken voor een huwelijk of een stel wat al een aantal jaartjes getrouwd is en dit viert. Leuk om er een geheel van te maken.

zondag 7 februari 2010

Sweet Sugar Nellie


Hallo allemaal, Een kaartje met stempel van Sugar Nellie. Papier is van Sassefras. De roosjes heb ik met acrylverf geverfd en de pin zelf samengesteld met kraaltjes.

zaterdag 6 februari 2010

Snoezig !!


Van allerlei restjes papier heb ik deze kaart in elkaar gezet. Erg lief geworden toch ?

vrijdag 5 februari 2010

Veel liefs


Een leuk kaartje met een stempel van magnolia. Papier is van S.E.I.

Een vrolijk kaartje


Heerlijk om zo vroeg in de ochtend een kaartje te maken. Rustig in huis, radio aan, zalig om zo de dag te beginnen. Een kaart met plaatje van Marianne's Design. Papier van Imaginisce.

dinsdag 2 februari 2010

Vintage, zo leuk dat het terug is.


Ik ben helemaal in de ban van de vintage kaarten. Zo leuk om weer hele andere/nieuwe kaarten te maken.

maandag 1 februari 2010

Is dat niet lekker ??






IJsjes, taart etc. dat is toch heerlijk ? Je zou er bijna een hapje van nemen!!