achtergrond

woensdag 31 maart 2010

Welkom in mijn tuintje.


Hallo dames,
Vandaag wordt een drukke dag.Twee maal per jaar heb ik een verkoopdag voor mijn kaarten. Ik maak niet alleen scrapcards maar ook vele andere soorten kaarten. Het is dan een gezellige dag met koffie, thee, veel lekkernijen en snuffelen tussen mijn kaarten. Ik ben helaas zonder werk en heb inmiddels zo'n 2000 kaarten op voorraad. Ben benieuwd hoe het vandaag weer wordt.
Ik heb nog wel even een kaartje gemaakt, heerlijk om de dag in rust te beginnen.
Dit kaartje met vrolijk kleuren met een stempel van Bildmalarna.Get stippelpapier is van Bo Bunny en het bloemtjesmotief van TPC Studio.De kaders zijn van Spellbinders. De blaadjes bij de bloemetjes komen van een oude pons. Een lintje, roosjes en bloemen maken het compleet.

dinsdag 30 maart 2010

Make a wish........


Goedemiddag dames,

Dit keer gekozen voor een stempel van CC Design. Ingekleurd met Derwend potloden.Ik durf nog niet over te stappen naar de topic markers, is best ineens een uitgave om wat kleurtjes te hebben. Papier is van Jillibean Soup ( Doe@Ding ) De bloemen heb ik uitgesneden met de Cricut, forever young cardridge. Roosjes, lint en ijzerdraadjes maken het af.

zondag 28 maart 2010

Bling bling Pasen


Goedemorgen allemaal,

Ik doe eigenlijk te weinig met de kleur blauw. Te vaak pak ik de roze tinten dus dacht ik, vandaag ga ik voor blauw. De geweldige stempel van Magnolia, wit papier van Best creation Inc en het blauwe kader is van Rayer. Het achtergrondpapier zat ooit in een papierblok. Bloemen van de bloemenpons van Joy. Lint, kralen, parels en een steker maken het af.

zaterdag 27 maart 2010

BBzzzzz Bzzzz



Hallo dames,

Dit is een van mijn favoriete stempels van Magnolia. Het groene papier is van Little Chicken en het gele bzzz is van Disney's Winnie de Pooh. De rest zijn restjes. De stempel is ingekleurd met Derwent Potloden. De tekst heb ik op de computer gemaakt. Afmaken met lint, steentjes, bloemen touw en parels.

vrijdag 26 maart 2010

Walking in my garden


Ik ben helemaal weg van dit papier van pipoos. Ze hebben meerdere nieuwe scrapbookvellen maar deze vind ik het mooiste. Samen met een magnolia stempel en de flowerpot en gereedschap, uitgesneden met de cricut, met het een geheel. Afmaken met lint, bloemen en een bedel.

Cute


Een hele lieve stempel van Bildmalarna, lekker met een voorjaarsgevoel. Papier is van K&Company en een restje met hartjes waar geen naam op staat. De stempel in ingekleurd met Derwend potloden. Bloemen en steentjes erop en de kaart is klaar

Voor jullie, 2 plaatjes van Cuddly Buddly



Leuk om lentekaartjes mee te maken.

Veel plezier ermee !!

Jennie

Het is lente


Ik bestel al heel lang plaatjes bij cuddly Buddly. In die tijd heette het nog anders. Wanneer je plaatjes om te downloaden kocht, kreeg je ze ook in het zwart wit. Wauw !!!!! Eigenlijk zijn het net digitale stempels. Ik heb er dus nog heel wat te gaan want ik heb er nogal wat. Afijn deze lieve lammetjes zijn ook van Cuddly Buddly. Het groene papier is van KC company en het drukke papier van Best Creation Inc. De bloemenpons van Joy. Roosjes en Lint maken het af.

Wat een toestanden.




Hallo allemaal,
Deed mijn blog het ineens niet meer. Althans,je ging meteen naar een andere site. Heel vervelend. Gelukkig is het nu weer in orde. Ik had een andere blog gemaakt maar kom nu weer lekker terug op het oude nest. Ik zal dus de kaarten die ik had gemaakt op het andere blog op dit blog aanvullen. Te beginnen met het taartpuntje voor de dochter van mijn vriendin

De dochter van mijn beste vriendin wordt bijna 21 jaar. Dit blijft toch een speciale leeftijd dus heb ik een taartpunt voor haar gemaakt. Het papier is van Little Chick. De stempels van Magnolia. AFwerken met bloemen, lint, bedels en een speld.

donderdag 11 maart 2010

Magnolia's Lief klein kaboutertje





Hallo dames,

De afgelopen week heb ik het heel druk gehad met andere dingen. Je hebt wel eens van die weken. Dit keer heb ik een kaart gemaakt met een stempel van Magnolia. De kaart is 14.5 com breed en 17.5 cm. hoog.Het papier is van Best Creation Inc. Het had maar 1 soort papier nodig, dat was druk genoeg. Afmaken met lint, bloemen, tulip paint en vlinder.