achtergrond

dinsdag 22 juni 2010

Pas op......een piraat !!


Kan het dat je verslaafd bent aan stempels, ja, dat kan. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Vooral Magnolia, dat is echt mijn favoriet. Dit keer een piraat. Ingekleurd met Distress. Het papier is van Annie Lang. De vlag en schatkist heb ik van een kleurplaat afgehaald en ingekleurd. De tekst is van de computer. De schatkist gevuld met steentjes, ketting en parelketting. Kant. lint, bloemen en de papagaai maken het compleet.

zondag 20 juni 2010

Magnolia's Iceprincess.


Hallo allemaal,

Het is echt weer om te knutselen. Het is gewoon koud !! Dus heb ik een kaart gemaakt van een ijsprinses.De stempel van Magnolia gekleurd met Distress. Kroontjespapapier en rozenpapier is ook van Magnolia. Het Aquapapier is van BoBunny. De label is geponst met een pons van Pipoos. Een papieren randje van Kars. Doorzichtige glitterlijm uit Amerika. Strikjes, lintjes,Kroontje, roosjes en de tekst van de computer. Wel een beetje druk geworden maar wel een leuk geheel. Laat de zon maar komen!!!!!!!! Koud mag het van de winter weer worden.
Groetjes,Jennie

vrijdag 18 juni 2010

You've got mail


Goedemorgen,
Deze stempel van Penny Black is een van mijn favorieten. Ik ben al heel lang fan van haar.De stempel in ingekleurd met distress inkt. Het bruine papier is van Pippoos, blok zonder naam. Het groene papier is van Jillibean.Papier kant van Kars. Stikje lint, kant, bloemen en glimmers maken het compleet. Ik vind hem lief in die zachte tintjes.
Groetjes, Jennie

dinsdag 15 juni 2010

Van Harte Gefeliciteerd !!


Ik blijf aan de gang met de lieve Magnoliaatjes. Ze zijn zo leuk om mee te werken. De stempel is weer ingekleurd met distress. Het papaier is van Basic Grey, green at heart. De krullen heb ik uitgeponst. Het label gemaakt met de cricut. Tekst van de computer op roze papier. Verder de bloemen, lint,parels en wat glitter voor de japon. Leuk om te versturen.
Groetjes,Jennie

zondag 13 juni 2010

Hi,......do you like my bike ?


Goedemorgen,
Wat is het toch heerlijk om met nieuw papier aan de slag te gaan.In de winkel borrelen dan altijd al ideetjes op. Dit papier is van Pebbles ( May Bouquet Collection ), echt leuk voor het voorjaar en de zomer. De Magnolia is ingekleurd met Distress.Ook het kaartje Hi is van dit papier, daarom vond ik het zo leuk. Papier met bijpassende kaartjes.Verder de bloemen,ijzerdraadjes, een lintje,een strikje, veiligheidsspeldje met bedel en klaar is Kees. Ik vind hem lief geworden.
Lekker genieten vandaag van het mooie weer.
Toedeloe, Jennie

zaterdag 12 juni 2010

Just Married.....Champagne !!!!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag een Champagnefles gemaakt. Het patroon voor de fles heb ik jaren geleden al een van internet afgehaald. De randen met distress, net als de stempel. Het hart uitgeponst en daarna door de cuttlebug voor een patroontje. net als de dop. Stempel Just Married. Verder lint, kant, parels, pailletten, bloemen en gouden ringen om het af te maken.Leuk om te geven met een trouwerij maar ook als iemand 25 of 40 jaar is getrouwd.
Groetjes en fijn weekend !! Jennie

Tip om je lint en kant te organiseren.


Hallo allemaal,

Ik heb de afgelopen jaren al op verschillende manieren mijn lint en kant opgeborgen. Nu heb ik iets gevonden wat ik erg handig vind. Ik heb bij de Gamma buizen isolatiemateriaal gekocht. Het weegt niks maar is toch stevig. Het is een soort piepschuim. Je kunt er spelden insteken om je lint vast te steken. Ik vind het erg handig. Zo heb je meteen beter overzicht, je lint blijft netjes. Wie weet heb jij ook iets aan deze tip.

groetjes,Jennie

vrijdag 11 juni 2010

Just a note






Goedemorgen allemaal,

Vandaag wilde ik graag met Magnolia aan de slag. De stempels zijn ingekleurd met distress. Het papier is ook van Magnolia. De tekst heb ik gemaakt met een stempel van justrite. Uiteponst met een EK pons. Afgemaakt met bloemen, lint, kant en een bedel.
Fijn weekend !! gr. Jennie

dinsdag 8 juni 2010

Hup Holland Hup


Goedemorgen allemaal,
Iedereen en alles staat in het teken van Oranje en het WK. Ik dacht, laat ik er ook eens wat aan doen een een kaartje maken voor de jongens. Natuurlijk gaan ze hem nooit zien maar ik vond het leuk om iets te maken. De stempel van Bildmalarna in ingekleurd met Distress. Verder heb ik alleen restjes papier gebruikt. Tekst op de computer gemaakt, lintjes, bloemetjes, klaar.
Hup Holland Hup, Laat de leeuw niet in zijn hempie staan, ..............
Fijne WK allemaal.
gr. Jennie

zondag 6 juni 2010

Aloha Tasje


Hallo allemaal,

Wat een geweldig weer. Echt zomer. Gisteren stond ik op een braderie en helaas was het daar te mooi weer voor. De mensen hadden wel wat anders te doen dan op een braderie te slenteren. Afijn, het heeft me wel geinspireerd een leuk zomers tasje te maken. Het lieve aloha meisje ingekleurd met Distress. De schelpen uitgesneden met de Cricut cardridge Life is a beach. Alle randje een beetje oud gemaakt met de Walnut stain distress inkt. Verder veel bloemetjes, lintjes, stukje kant en kleine schelpjes. Hier kan ik een leuk kadootjes indoen als ik van de zomer een verjaardag heb. Ik hoop dat het vandaag net zo'n mooie dag wordt als gisteren, dan kan ik er ook nog een dag van genieten. Fijne zondag. Groetjes, Jennie