achtergrond

donderdag 24 maart 2011

Magnolia's Ship ahoy !!

Goedemorgen allemaal,

Bij Pippoos zag ik heel leuk nieuw papier, zand, strand en fun. Ik vond het leuk om deze Magnolia daar op te verwerken. ingekleurd met Copic Markers. Randjes bewerkt met distress inkt. Tekst op de computer gemaakt in Wordart. Kleine schelpjes, lint en strikjes. Toen was het druk genoeg.
Op deze dag een zonnige kaart. Geniet weer van de mooie dag.  Groetjes,jennie

dinsdag 22 maart 2011

Gewoon een voorjaarskaartje

Goodmorning !!

Wat een geweldig weer. Heerlijk, die zon. De wereld ziet er zo anders uit met een zonnetje. Weg met die winterjassen. Daarom een vrolijk voorjaarskaartje. Stempel van CC design, ingekleurd met Copics. Papier is van Making memories, Flutter. Alles een beetje gedistressed met Walnut Stain van Tim Holz. Een leuke coupon, Tekst ooit van iemand gekregen, stipjes met 3d verd. Lintjes, bloemetjes en hij is weer klaar. Naar wie ga ik die eens sturen ?  Fijne dinsdag en vergeet niet te genieten van de zon !! Groetjes, Jennie

zondag 20 maart 2011

Mijn lieve meisje alweer 21 jaar.....

Goedemorgen allemaal,

Een hele verandering. Mijn dochter van 21 (morgen ) is het huis uit. Ze is gaan samenwonen en de afgelopen weken hebben we het daar druk mee gehad. Morgen wordt ze 21 en ze krijgt een shopvakantie van ons. Ik heb een kaart gemaakt met een geweldig afdrukje wat ik van iemand heb gekregen. Ingekleurd met copic markers. Papier is van 3 bugs in a rug, a trip to paris. De teksten heb ik op de computer gemaakt waar ik ook de dollars van heb afgehaald. De blaadjes zijn geponst met een pons van martha Stewart. Roosjes, ticket, glimmers en klaar.

Fijn weekend verder en geniet van het mooie weer, Jennie