achtergrond

dinsdag 14 juni 2011

Mother Nature

Na alle stempels is het heel leuk om met plaatjes te werken die klaar zijn. Niet dat ik nooit meer een kaart met een stempel zal maken. Dat komt wel weer maar nu ben ik even helemaal in de ban van http://www.scrappersdelights.com/ Ze heeft zoveel verschillende soorten plaatjes. Al het papier komt van haar site. De tekst heb ik zelf gemaakt op de computer. De swirls met de cuttlebug gemaakt. Randjes erop met distress inkt. Bloemen erop en klaar. Mother Nature, wees er zuinig op !!

Groetjes, Jennie

maandag 13 juni 2011

Have a fairy Christmas.

Mijn eerste kerstkaartje dit jaar. Ook al is het geen stempel, het is geweldig om met deze plaatjes te werken. Het elfje en het achtergrondpapier komen van http://www.scrappersdelights.com/. Randjes met distress inkt. De tekst heb ik zelf op de computer gemaakt. Verder opgewerkt met bloemen en lint. In de bloemen in het haar en op de oorbellen een diamantje. verder had de kaart niks nodig. Druk genoeg.

zaterdag 11 juni 2011

Cupid 2

Goedemorgen allemaal,

De vorige stempel hebik met harde kleuren ingekleurd. rood en zwart. Deze Cupid 2 heb ik wat zachter gemaakt. De digistempel is ook van Scrappersdelights.Het papier is van Prima marketing. Het hart is geponst en de tekst een stempel. Verder opgewerkt met bloemetjes, lint, strikjes en hartjes. Hele fijne dagen, groetjes, Jennie
http://www.scrappersdelights.com/ voor de digistamps.

vrijdag 10 juni 2011

Cupid, nieuwe digistamp van Scrappersdelights

Hallo allemaal,
Op de vooravond van een lekker lang weekend heb ik een kaart gemaakt met de nieuwste digistamp van scrappersdelights. Stempel is ingekleurd met Copic markers. Het hart is gemaakt met de cricut, cardridge love struck. Zwarte strook voor de achtergrond. Verder opgewerkt met strikjes, bloemetjes, lint en een bedel. De letters zijn stikkers van een scrapbookvel. Ik vind dat Janice erge leuke digistamps maakt en ik ben nog meer blij dat ik er mee mag werken.
http://scrappersdelights.com/

Fijne Pinksteren allemaal !!

woensdag 1 juni 2011

Black and white


Hallo allemaal,

Deze kaart heb ik gemaakt met de freebee van ScrappersDelights. Ingekleurd met de copic markers. Papier is van Best Creation, mr & mrs. De zwarte rand bloemen is van de action. Label en zwarte grote bloem zijn met de Cricut gesneden. De tekst is een wrijftekst. Verder opgewerkt met bloemen, lint en een stukje parelketting. Zwart wit vind ik altijd wel geslaagd. Groetjes, Jennie