achtergrond

zondag 30 mei 2010

Gewoon een vrolijke kaart.


Goedemorgen,

Ik vind het jammer dat ik op het moment zo weinig kaarten kan maken, ik heb het gewoon te druk met mijn nieuwe baan. Verder sta ik komende week op een minifair en een braderie dus daar heb ik het ook weer druk mee.Op zondag moet het toch lukken dacht ik en ben aan de slag gegaan. Dit lieve ondeugende elfje heb ik met distress ingekleurd. Het papier is van BoBunny en vind ik druk genoeg en heb het alleen met wat bloemen, een strikje, een lintje en uitgeposte vlinders ( Martha Stewart ). Voor mijn gevoel was hij nu gewoon af.
Hele fijne zondag. Groetjes, Jennie

donderdag 27 mei 2010

My Princess.........


Goedemorgen allemaal,

Afgelopen zaterdag ben ik Doorn naar Paper and Pictures geweest. Wat een geweldige winkel. Ik was als een klein kind in een snoepwinkel. Mijn man was er maar bij gaan zitten, hahahahahaha. Ik heb o.a.de geweldige serie van Teresa Collins gekocht. Door drukte ben ik op het moment niet zo in staat veel kaarten te maken maar deze moest er komen. De kaart is een dubbelgevouwen A4. De stempel is ingekleurd in Distress. Al het papier is van Teresa Collins. De label met tekst heb ik verkleind. Steentjes, lint en kant maken het af.Eigenlijk heel simpel maar dat maakt het juist zo mooi. Is toch te lief.??
Fijne dag allemaal !! Jennie

vrijdag 21 mei 2010

Party animal




hallo allemaal,

Wat een goed begin van zo'n lang weekend. Heerlijk. Dus een vrolijke kaart. Het varken is ingekleurd met distress int. Het zwart/wit/roze papier is van Pippoos. Het roze van the paperclub. Strikje, lint, steentjes en bloemen maken het af.
Site doet een beetje raar, foto volgt.
Fijne Pinksteren.

dinsdag 18 mei 2010

Aloha


Gelukkig eindelijk weer eens een hele dag zon. Daarom een heel zomerse kaart.Het plaatje is van een groot vel met zomerse tafrelen. Ingekleurd met Distress. Het papier was een restje en weet ik de naam niet van. De schelpen en palbomen zijn uitgesneden met de Cricut, cartridge Life is a beach. Wat gekleurde echte schelpjes, bloemen en tulip paint maken het af.

zaterdag 15 mei 2010

Disney's Stamper


Goedemorgen,

Wat je met een kleurplaat allemaal niet kan doen. Ik heb hem ingescand en daarna verkleind. Geweldig toch. Zo gaat er weer een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open. Het lieve konijntje is ingekleurd met Distress. Ik ben helemaal over, Derwent is leuk maar Distress is meer mijn ding. Ik ben ook gek op keramiek beschilderen en dit komt ee beetje in de buurt. Het bloempapier is van basic grey. Het streepje van Karen Mari Klip en paper. De stempel is van Justrite. Bloemen, kant, lint en tulip paint maken het af.
Fijn weekend !! Jennie

donderdag 13 mei 2010

My lovely dog.....Noa


Goedemorgen.

En zo is het weer een heerlijke vrije dag.Jammer dat het zulk waardeloos weer is.Ik liep net buien met de hond, regen, koud, niet leuk. Maar ja, het is niet anders. Vandaag een kaart gemaakt met een hondje van Magnolia. Ht hondje lijkt een beetje op mijn hondje Noa en zo heb ik de stempel ook ingekleurd met distress inkt. Ik had uit Amerika een template meegenomen van bloemen en die heb ik gebruikt boven het hondje. Het zwarte papier is van best creation, mr. and mrs. en het stippel papier is van basic grey, scarlet's letter. De tekst is een stempel. De bloemen en het stukje lint maken het af.
Ik wens jullie toch een hele fijn Hemelvaartsdag.
Toedeloe,

Jennie

dinsdag 11 mei 2010

Sweet bear


Goedemorgen allemaal,
Na mijn eerste dag werken, waar ik werd ontvangen met een bos gele rozen,ben ik vandaag lekker vrij.Het was gisteren een leuke dag, ik denk dat ik het erg getroffen heb.Dit lieve beertje hebik ingekleurd met distress. Het papier is van Heidi Grace. De geponste bruine rand en de vlinders zijn van de Martha Stewart Ponsen. De witte bloemen heb ik met distress inkt een kleurtje gegeven.Blaadjes, tulip paint maken het compleet. Echt een "sweet" kaartje.
Fijne dag allemaal.

zaterdag 8 mei 2010

Kiss Me I'm your prince.


Goedemorgen,

Ik ben gek op sprookjes. Deze kaart met stempels van Magnolia is ingekleurd met distress inkt. Kikkerpapier is van creamotion. Witte papier is een stukje behang, niet fijn want de lijm plakt er niet goed op. Tekst is op de computer gemaakt. Zijde roosjes heb ik ook gekleurd met distress inkt. Blaadjes gemaakt met een pons van Martha Stewart. Stukje lint en zilver roosje maken het af. Je zou er toch bijna in gaan geloven.
Hel fijn weekend allemaal,

Groetjes,Jennie.

vrijdag 7 mei 2010

Tasjes, tasjes, tasjes


Goedemorgen dames,

Maandag ga ik bij mijn nieuwe baan beginnen en dan kan ik niet meer elke ochtend een kaart maken. Jammer, want ik vind ht heerlijk om de dag met een kaart te beginnen. Maar ach, ik vind wel weer andere tijdstippen. Vandaag een kaart met een stempel van de Greeting Farm. Het papier is van cratepapier en dan de paperdoll collectie. De losse tasjes heb ik gesneden met de cricut en dan de forever young cartridge. De bloemen, lint en tulip paint maken het af.

donderdag 6 mei 2010

Geboren..........Lieke


Goedemorgen dames,

Het eerste kleinkind in mijn vriendenkring is geboren. Mijn vriendin Anja is oma geworden van Lieke. Alles goed met moeder en kind. Daar moest natuurlijk een kaartje voor gemaakt worden. De Magnolia stempelingekleurd met Distress inkt. Roze en paarse ruitjes zijn restje papier. Het witte glitter is van Best Creation. De naam is gesneden met de Cricut, Pooh Font. Geboren is een stempel. De bovenrand is geponst met een pons van Martha Stewart. De sokjes en slab zijn uit de oude "doos ". Kleine bloempjes, strikje, veiligheidsspeld en tulip paint maken het af.
Ik hoop dat ze de kaart leuk vindt. Ik ben er zelf er tevreden over.
Fijne dag allemaal, het zonnetje schijnt hier gelukkig weer.

woensdag 5 mei 2010

Just Because.......


Hallo allemaal,

Het fijne van weer thuis te zijn is dat ik weer lekker kaartjes kan maken. De stempel is ingekleurd met distress inkt. Het frame is van Marianne's design. De stempel is van mijn nieuwe ronde stempelset van Justrite. Het is altijd weer even wennen met iets nieuws maar ik vind het wel leuk om er mee te werken. De blaadjes zijn geponst met een pons van Martha Stewart. Lint, bloemen en parels maken het af.

dinsdag 4 mei 2010

Terug van vakantie


Goedemorgen,

Je kijkt er lang naar uit maar voor je het weet is het weer voorbij. Vakantie. Ik heb een geweldige week achter de rug in Orlando. Prachtig weer, een geweldig resort en heerlijke winkels met hobbymaterialen. En wat heb ik weer veel gekocht. Heel veel bloemetjes, papier, ponsen van Martha Stewart, Nieuwe cartridge van Cricut met schelpen,distress inkt etc. etc.Dan mag ik er nu ineens mee aan de slag. Waar ga ik mee beginnen. Ik had nog nooit eerder een stempel met diverse kleuren ingekleurd met distress inkt omdat ik maar twee kleuren had. Het is best lastig maar ik vind het heel leuk. Misschien wel leuker dan de Derwent Potloden. Mijn eerste kaart na de vakantie was weer even wennen en de kleuren zijn ook anders dan waar ik normaal mee werk. Toch ik het wel een leuke kaart geworden. De stempel van Magnolia. Papier ( bloemetjes) is ook van magnolia. Grijze stippel van Bo Bunny. Een groen stukje cardstock door de cuttlebug met de dots mal. De onderste rand met mijn nieuwe pons van Martha Stewart. Roosjes, ijzerdraad, strikje en pareltjes op draad maken het af. Ja, uiteindelijk ben ik toch tevreden.